Ramona Pralinka

Obslužná chladící vitrína pro prezentaci čokoládových výrobků. Určena pro prodej zboží v rozsahu +16° až +20°C *, vlhkost uvnitř vitríny 40 – 60%. Vnitřní klima vitríny zpomaluje stárnutí (šednutí) čokolády. Čelní netvrzené oblé sklo tl. 6mm výklopné s aretací řetízky. Spodní výstavní plocha v nerezovém provedení, korpus vitríny z laminovaných DTD dekorů. Police z tvrzeného skla. Ze strany obsluhy posuvná dvířka s dvojitým izolačním sklem s tlumičem dojezdu v koncových polohách. Chlazení dynamické + statické – minimálním proudění vzduchu uvnitř vitríny. Chladící jednotka s funkcí samočištění kondenzátoru a automatickým odpařováním odpadního kondenzátu zbytkovým teplem s chladícího okruhu. Osvětlení za pomoci AL liniových těles s moderními LED čipy. Digitální elektronický regulátor pro optimální řízení provozních cyklů vitríny s čidlem pro regulaci optimální vlhkosti.